rvm en rvm sr

Regionalni lider u proizvodnji kartonske ambalaže

Proizvodnja

Politika Privatnosti

Ovaj sajt je u vlasništvu RVM d.o.o. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa politikom privatnosti našeg sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate pravila našeg sajta, molimo vas da sajt ne koristite. POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA RVM d.o.o poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o korisnicima, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke. Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za događaje, slanja fajlova na analizu, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo za sledeće:

  1. poboljšanje našeg sajta
  2. poboljšanje naših usluga
  3. slanje e-mailova

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO? RVM d.o.o organizuje događaje za koje je potrebna registracija. Za potrebe registracije, preko forme na sajtu koju sami popunjavate, prikupljaju se sledeće informacije: vaše ime i prezime, email i broj telefona. Sakupljamo i vaše email adrese, ime i prezime i opciono podatke prilikom prijave za naš newsletter. KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE? RVM d.o.o neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za newsletter trećoj strani bez vašeg pristanka. Ukoliko se prijavljujete za događaj, uz vaš pristanak, vaši podaci će biti podeljeni sa partnerima, odnosno suorganizatorima događaja. KORIŠĆENJE KOLAČIĆA Kao i većina drugih profesionalnih web sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.Ovaj sajt je u vlasništvu RVM d.o.o. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa politikom privatnosti našeg sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate pravila našeg sajta, molimo vas da sajt ne koristite. POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA RVM d.o.o poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o korisnicima, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke. Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za događaje, slanja fajlova na analizu, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo za sledeće:

  1. poboljšanje našeg sajta
  2. poboljšanje naših usluga
  3. slanje e-mailova

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO? RVM d.o.o organizuje događaje za koje je potrebna registracija. Za potrebe registracije, preko forme na sajtu koju sami popunjavate, prikupljaju se sledeće informacije: vaše ime i prezime, email i broj telefona. Sakupljamo i vaše email adrese, ime i prezime i opciono podatke prilikom prijave za naš newsletter. KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE? RVM d.o.o neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za newsletter trećoj strani bez vašeg pristanka. Ukoliko se prijavljujete za događaj, uz vaš pristanak, vaši podaci će biti podeljeni sa partnerima, odnosno suorganizatorima događaja. KORIŠĆENJE KOLAČIĆA Kao i većina drugih profesionalnih web sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.