Regionalni lider u proizvodnji kartonske ambalaže

Proizvodnja

Gajbice

U svetu ambalaže skoro revolucionaran proizvod koji postepeno menja tradicionalne drvene gajbe. Izrađena od kartona, odnosno valovite lepenke, gajbica je daleko trajnija od drvene, bolje podnosi tečnosti i čuva osobine spakovanog proizvoda, a u nekim modelima pokazala se i jeftinijom ambalažom.

Ono što je posebno važno za kartonske gajbice je oblik koji omogućava lako slaganje i modularnost koju omogućava velika preciznost u dimenzijama. Slaganjem jedne na drugu, može se postići jako velika visina pakovanog proizvoda i to sa velikom čvrstinom i stabilnošću palete bez mogućnosti da klize u transportu ili upadaju u noseća polja. Na mestu izlaganja prozivode nije neophodno vaditi iz gajbice jer su one uravo najpogodnije za tu namenu.

Zbog svega ovoga kartonska gajbica je posebno poželjna ambalaža za voće i povrće, i uopšte prehrambenu industriju. Naglašena čvrstina čini je izrazito pogodnom i u metalnoj industriji, poput proizvodnje alata, auto-delova i drugih težih predmeta kojima je posebno važno sačuvati oblik ili površinu prilikom odlaganja ili transporta.