rvm en rvm sr

Regionalni lider u proizvodnji kartonske ambalaže

Proizvodnja
rvm proizvod

Vodootporne kutije

Potpuno revolucionaran proizvod zahteva upravo takav pristup i promišljanje u proizvodnji. Kutije koje nemaju "sečene strane" u svojoj unutrašnjosti, osmišljene tako da u tom delu isključivo savijanjem dobijaju konačan oblik. Valovita lepenka je obogaćena nepropusnim filmom koji omogućava transport ne samo vlažnih ili vlažećih proizvoda, već čak i same tečnosti.

Vodoodbojnost filma je trajna tako da se bez bojazni mogu pakovati voće, povrće, prehrambena rinfuzna roba i materijali osetljivi na vlagu jer nepropustljivost funkcioniše u oba smera. Neki klimatski uslovi izazivaju povećanu isparljivost ili kondenzaciju unutar ambalaže, a ova vrsta kartonske kutije garantuje da upakovani proizvod neće trpeti zbog takvih uslova.

Vodootporni karton i kutija proizvedena od njega, u nekim slučajevima, čak i pojeftinjuje pakovanje proizvoda jer ne zahteva dodatnu ambalažu za osetljive proizvode, već se može koristiti kao osnovna i jedina ambalaža. Korišćeni materijali poseduju sve sertifikate za potpuno bezbednu upotrebu u prehrambenoj industriji i pakovanje proizvoda koji su u neposrednom kontaktu i izloženi površini same kutije.